Aurinkopaneelit - Pienennä sähkölaskuasi

Haluatko pienentää sähkölaskuasi ja olla puhtaan sähkön tuottaja?

Tarjoamme sinulle tarpeitasi vastaavan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä!

Asiakkaitamme ovat mm. yksityiset henkilöt, yritykset, maatalouden toimijat ja taloyhtiöt.

Oikea mitoitus takaa parhaan tuloksen.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta ja aurinkovoimalan teho mitoitetaan kartoituksen yhteydessä kyseisen kiinteistön tarpeen mukaan.

Aurinkopaneelien asennus tapahtuu useimmiten rakennuksen katolle, mutta aurinkopaneelit on mahdollista asentaa myös seinälle tai maahan.

Omaan kulutukseen ja myyntiin.

Aurinkopaneelit muuttavat auringon säteilyenergian sähköenergiaksi, joka taas muutetaan invertterin avulla sähköverkkoon sopivaksi vaihtosähköksi. Invertterin syöttämä sähköteho käytetään kiinteistön omaan sähkönkulutukseen. Mikäli kaikkea paneeleiden tuottamaa sähköä ei käytä itse, ylijäämätuotanto myydään sähköverkkoon.

  •  Ympäristö- ja energiaystävälliset aurinkopaneelit
  • Sähköä suoraan luonnosta
  • Meidän kauttamme hankittu aurinkosähköjärjestelmä sisältää suunnittelun tarpeen ja kulutuksen mukaan ja toteutuksen ammattitaitoisten asentajiemme toimesta.
  • Hyvin toteutettu ja suunniteltu aurinkovoimala on lähes huoltovapaa ja kestää kymmeniä vuosia kiinteistön katolla. Usein sade riittää puhdistamaan paneelien pinnat.

 

Hoida hankintasi vaivatta Pienlaiterahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. *

 

• Rahoitus 2 500–20 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Omistusoikeus siirtyy heti.
• Ei käsirahaa.
Rahoitusesimerkki ja lisätietoa. *
*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,52 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (8,45 % 10/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 374,72 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.
Aurinkopaneelit

Autamme myös lupa-asioissa.

Lupa-asiat ovat kunnista ja kaupungeista riippuvaisia. Joissakin kunnissa tarvitaan ainoastaan ilmoitus rakennusvalvontaan, kun taas joissakin vaaditaan toimenpidelupa tai rakennuslupa, me autamme lupa-asioissa ja tarvittaessa kauttamme saa myös lupakuvat rakennusvalvontaan.
Aurinkopaneeli
Simakin porukka tekee työnsä huolellisesti – ei tarvitse murehtia, että olisi tehty huonosti. Aina on aikataulut pitäneet.
Severi Turkki

Rakennusliike S. Turkki Ky, Seinäjoki

HS-Simak Oy

Y-tunnus: 2200361-6
sähköposti: office(at)simak.fi

Jäsenyritys 2023