Sikalan ruokintajärjestelmän täytyy pelata aina, ei saa tulla viivästyksiä. Aina on WEDA Suomelta saanut apua, kun on tarvinnut, viikonloppuisin ja iltamyöhäänkin.

Ari Alho, Alhon maatila, Kurikka

Tarvitsetko tontillesi uudet sikalakalusteet tai onko vanha ruokintajärjestelmä tullut tiensä päähän?

Asiakkaitamme ja kohteitamme ovat maatilat ympäri Suomea.

WEDA:n tuoteperheeseen kuuluvat mm. sikalakalusteet, liemi- ja kuivaruokintajärjestelmät ja erilaiset porsasruokintajärjestelmät. Yrityksemme kautta on mahdollista saada kokonaisvaltainen räätälöity paketti kaikenkokoisille tiloille.

Palvelumme alkaa asiakkaan tarpeen kartoituksesta ja kauppojen teosta myyntihenkilömme kanssa. Tilattujen tuotteiden saavuttua tilalle omat asentajamme ja tarvittaessa WEDA:n henkilökunta Saksasta hoitavat asennuksen ja käyttöönoton. Käyttöönoton jälkeen asiakkaillamme on mm. mahdollisuus tilata kauttamme varaosat, yksittäiset huollot ja erilaiset vuosihuoltopaketit

Annamme mielellämme lisätietoja WEDA palveluistamme. Älä epäröi vaan ota yhteyttä. Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen organisaation tuotteet ja palvelut omalla henkilökohtaisella ja asiakaslähtöisellä toiminnallamme.

Lisätietoja ja tuote-esittelyjä: WEDAn kotisivut   ja WEDAn YouTube-kanava

”Kun on ollut suuri muutostyö, niin WEDA Suomi on tehnyt työnsä säntillisesti vaikka läpi yön eikä seisahduksia ole tullut. Päivystys pelaa, heidät tavoittaa käytännössä aina. Aikaansaavia, ammattitaitoisia kavereita.”

Jari Kaskinen, Pirteä Porsas Oy, Vehmaa, ja Liisamäen Tila, Kauhava