WEDA sikalakalusteet ja ruokintajärjestelmät

Tarvitsetko tontillesi uudet sikalakalusteet tai onko vanha ruokintajärjestelmä tullut tiensä päähän?

Ota meihin yhteyttä!

Asiakkaitamme ja kohteitamme ovat maatilat ympäri Suomea.

WEDA:n tuoteperheeseen kuuluvat mm. sikalakalusteet, liemi- ja kuivaruokintajärjestelmät ja erilaiset porsasruokintajärjestelmät. Yrityksemme kautta on mahdollista saada kokonaisvaltainen räätälöity paketti kaikenkokoisille tiloille.

Kaikki samasta talosta.

Palvelumme alkaa asiakkaan tarpeen kartoituksesta ja kauppojen teosta myyntihenkilömme kanssa. Tilattujen tuotteiden saavuttua tilalle omat asentajamme ja tarvittaessa WEDA:n henkilökunta Saksasta hoitavat asennuksen ja käyttöönoton. Käyttöönoton jälkeen asiakkaillamme on mm. mahdollisuus tilata kauttamme varaosat, yksittäiset huollot ja erilaiset vuosihuoltopaketit.

Annamme mielellämme lisätietoja WEDA palveluistamme. Älä epäröi vaan ota yhteyttä. Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen organisaation tuotteet ja palvelut omalla henkilökohtaisella ja asiakaslähtöisellä toiminnallamme.

Päivystyspalvelu myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Päivystyspalvelumme tarjoaa apuaan arkisin klo 17.00 – 22.00 ja viikonloppuisin klo 7.00 – 22.00 numerossa 044 9811303.

Palvelu on avoin kaikille, vuosisopimusasiakkaillemme palvelu on hinnaltaan vieläkin edullisempi.

Etäkäyttö ja vuosihuolto

Etäkäyttö on yksi palveluistamme, joka on osoittautunut nopeaksi, vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi tavaksi hoitaa ruokintalaitteiden ongelmatilanteita. Käyttämämme TeamViewerin etäkäyttöohjelmiston avulla apumme on aina vain parin klikkauksen päässä.

Toisena palvelukokonaisuutena tarjoamme ruokintalaitteiden vuosihuoltoa. Tämän vuosittain tapahtuvan käynnin tarkoituksena on todeta ja korjata olemassa olevat viat sekä osittain myös ennalta ehkäistä mahdollisia tulevia isompia vikoja ja häiriöitä.

Kysy lisää etäkäytöstä ja vuosihuollosta!

Lisää käyttöikää ja toimintavarmuutta

Säännöllinen huolto lisää myös laitteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja esimerkiksi äkillisten hälytyslähtöjen määrä on juuri vuosihuoltojen ansiosta saatu hyvin hallintaan.

Kysy lisää!

 

Kun on ollut suuri muutostyö, niin WEDA Suomi on tehnyt työnsä säntillisesti vaikka läpi yön eikä seisahduksia ole tullut. Päivystys pelaa, heidät tavoittaa käytännössä aina. Aikaansaavia, ammattitaitoisia kavereita.

Jari Kaskinen

Pirteä Porsas Oy, Vehmaa, ja Liisamäen Tila, Kauhava

HS-Simak Oy

Y-tunnus: 2200361-6
sähköposti: office(at)simak.fi

Jäsenyritys 2023